Arxiven la denúncia de cinc dels nou mestres de l’Institut El Palau

N'investigaran quatre pels delictes de discriminació i contra la integritat moral
Manifestació institut El Plau
Manifestació institut El Plau

Un jutge de Martorell arxiva la denúncia contra cinc dels nou professors de l’Institut El Palau de Sant Andreu de la Barca. Finalment, se n’investigaran quatre pels suposats delictes de discriminació i contra la integritat moral.

Un serà al Jutjat d’Instrucció número 3 de Martorell i els altres tres, al 7. De moment, no estan citats a declarar. Recordem que la Fiscalia els va denunciar per, presumptament, humiliar els seus alumnes fills de guàrdies civils després del referèndum d’autodeterminació celebrat el passat 1 d’octubre.

Aquest passat dijous, unes 200 persones van omplir les Escoles Velles de Sant Andreu de la Barca per llegir un manifest escrit per mares i pares d’alumnes en suport dels docents investigats. Denuncien que se’ls persegueixi mediàticament sense respectar la presumpció d’innocència.

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, xifrava l’altre dia en uns 500 docents catalans els afectats pels 134 casos de presumpte adoctrinament que el Ministeri d’Educació està tractant amb relació al referèndum de l’1-O.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides