ERC accepta Elsa Artadi

Pere Aragonès diu que "cap problema" i que la investidura "pot ser qüestió de dies"
pere aragones catradio
pere aragones catradio

L’adjunt a la presidència d’Esquerra Republicana, Pere Aragonès, ha posicionat el seu partit a favor d’Elsa Artadi com a candidata a la presidència de la Generalitat. Durant l’entrevista que ha concedit aquest dimecres a Catalunya Ràdio, ha respost que “si la proposta és Elsa Artadi, per part nostra no hi haurà cap problema”, i també ha dit que la investidura “pot ser qüestió de dies”.

Aragonès ha destacat que Artadi, amb qui diu que manté una bona relació, té “moltes qualitats” i “gran capacitat de treball”. Preguntat sobre si ell esdevindrà vicepresident, Aragonès ha rebutjat especular: “No es poden repartir les responsabilitats del govern fins que no s’hagi format”.

De Sànchez a Paluzie
Al contrari que l’anterior president de l’ANC, Jordi Sànchez, el qual s’ha manifestat contrari a anar a eleccions, la nova líder de l’entitat, Elisenda Paluzie, ha expressat aquest dimarts que “el més coherent” seria repetir contesa electoral si no s’investeix Carles Puigdemont.

Sànchez, d’altra banda, havia demanat a la CUP “que surtin de la seva zona de comoditat, que baixin a l’arena política i que s’arrisquin com nosaltres per guanyar democràticament la República”. Aragonès, per la seva part, ha instat la CUP a no abstenir-se. Fins ara, els cupaires han reiterat que només estan disposats a facilitar la investidura de Puigdemont.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari