Montoro certifica que no s’han gastat diners públics a l’1-O

Això no obstant, diu que també es pot considerar malversació obrir un recinte públic per a un acte il·legal
Cristóbal Montoro
Cristóbal Montoro

Cristóbal Montoro garanteix que el referèndum no es va pagar amb diners públics. El ministre d’Hisenda ho deixa clar en una entrevista a El Mundo, en què diu que cap euro dels espanyols s’ha destinat a les urnes dels “xinesos” de l’1 d’Octubre o a la manutenció de Puigdemont.

Davant d’aquesta contundència, Montoro intenta justificar el delicte de malversació de fons públics de què s’acusa alguns processats. Diu que també es pot considerar malversació obrir un recinte públic per a un acte polític il·legal.

Assegura que per això hi ha una investigació judicial en marxa, i fins i tot no descarta que algun funcionari hagi comès un delicte de falsificació fent tripijocs amb algun proveïdor de la causa.

En aquesta entrevista, el ministre d’Hisenda també presumeix d’haver impedit pressupostàriament la independència a partir del control que li dona el 155, i creu que el procés només és cosa de diners.

Segons Montoro, els independentistes no volen que Catalunya progressi perquè, si progressés dins d’Espanya, llavors ja es quedarien sense arguments, més enllà del sentimental.

 

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari