Elisenda Paluzie té via lliure

Adrià Alsina renuncia a liderar l'ANC
paluzie anc tv3
paluzie anc tv3

Adrià Alsina, un dels membres de la renovada cúpula de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), ha anunciat aquest dijous que renuncia a optar a presidir l’entitat clau en la mobilització de l’independentisme.

Aquest fet deixa la via lliure a la favorita, la professora d’Economia de la UB Elisenda Paluzie, que va ser la candidata amb més suports a les recents eleccions al secretariat nacional de l’ANC.

Alsina ha anunciat que renuncia a ser president o vicepresident “per facilitar el consens” en el si de l’entitat. També ha manifestat que “seria bo respectar els vots dels socis i elegir Elisenda Paluzie i Joan Canadell“, com a presidenta i vicepresident, respectivament, ja que “van quedar primera i segon”.

Paluzie va explicar en una entrevista a El Nacional que els altres candidats li havien comunicat que estaven disposats a no presentar-se si ella feia el pas, amb l’objectiu de projectar una imatge d’unitat reforçada.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides