L’oposició parla de “frau de llei”

El bloc constitucionalista critica la convocatòria exprés de la sessió d'investidura de Turull
escarp
escarp

La convocatòria exprés de la sessió d’investidura per al nou candidat de Junts per Catalunya, Jordi Turull, ha aixecat les crítiques dels partits que no formen part del bloc sobiranista, que veuen en la maniobra del president del Parlament, Roger Torrent, una “vergonya” i un “frau de llei”.

“És una vergonya que segueixin degradant el Parlament, utilitzant-lo com a escenari per al xou del procés i per seguir amb el xoc i l’enfrontament”, ha valorat la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, en un tuit en què ha explicat la resposta de la formació taronja a la crida de Torrent.

Per la seva banda, el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha traslladat al president del Parlament, Roger Torrent, el seu posicionament “contrari a forçar procediments i terminis” després de trucar-lo per comunicar-li la convocatòria d’un ple per a aquest dijous.

Més contundent ha estat la resposta del president del PP català, Xavier García Albiol, que considera “un frau de llei” la convocatòria. En una piulada en el seu perfil Albiol ha manifestat que la convocatòria “vulnera els drets dels diputats”. “Tot propi de repúbliques bananeres”, ha afirmat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides