Roger Torrent compareix aquest dimecres

Després de la renúncia de Sànchez, podria anunciar la candidatura de Turull
Roger Torrent
Roger Torrent

El president del Parlament, Roger Torrent, realitzarà demà dimecres a les 12 hores una compareixença pública per anunciar, amb tota probabilitat, un canvi de candidat a la investidura, fet que podria desbloquejar-la després que Jordi Sànchez hagi expressat la seva intenció de renunciar a l’acta de diputat.

La compareixença de Torrent ha estat confirmada per fonts de la presidència del Parlament i, al costat del canvi de candidat, totes les mirades apunten ara al diputat Jordi Turull, podria donar a conèixer la nova data de convocatòria del ple d’investidura.

La portaveu del grup de JxCat, Elsa Artadi, i el també diputat d’aquest grup Eusebi Campdepadrós han mantingut aquest migdia una breu reunió amb el president del Parlament al despatx oficial d’aquest últim.

Finalitzada la trobada els dos diputats de JxCat no han volgut fer declaracions als periodistes però fonts de la presidència del Parlament han donat a conèixer de forma immediata la compareixença pública de Torrent.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides