Qui té un atac de nervis i una profunda depressió?

Título de la imagen
Título de la imagen

La decisió del consell polític de la CUP de rebutjar el pacte de Junts x Catalunya i ERC per investir un “president efectiu” que retorni al marc autonòmic i constitucional, com és el cas de la candidatura ‘no nata’ de Jordi Sànchez, ha provocat una enorme decepció en els rengles dels ‘hooligans’ de Carles Puigdemont i de l’antiga Convergència. La sensació de fracàs i de derrota és absoluta. Això ha provocat que les xarxes s’inundin de missatges d’independentistes emprenyats i deprimits.

Després que, durant el matí del dissabte, ERC donés per bona la candidatura de Jordi Sànchez –sabent que la CUP s’hi oposaria-, les ires dels independentistes ja no es focalitzen només contra el partit d’Oriol Junqueras i Marta Rovira. Ara, les culpes es reparteixen entre les tres formacions parlamentàries que han estat incapaces de desencallar el repte de formar govern a Catalunya sense trair la proclamació de l’efímera República del passat 27-O i respectant la legitimitat del president desplaçat a Bèlgica, Carles Puigdemont.

Per a mostra d’aquesta decepció, un tuit de Pilar Rahola després de conèixer la decisió de la CUP: “En aquests moments…, quina merda“. Hores després, en la seva intervenció al programa FAQS de TV3, la “musa del processisme” va disparar a tort i a dret: “Què fan aquests tres barallant-se? (…) Això és un fracàs de tots!“, va exclamar.

Per la seva banda, un altre prolífic tuiter, Francesc Abad, que es declara “militant per la independència des del 1984” i s’ha convertit en un acèrrim defensor de Carles Puigdemont, també ha fet pública la seva tristesa a les xarxes: “El q faltava. Doncs res al final sí q entre uns i altres ho engegarem tot a la merda. Quin desastre“. I reblava: “Tant de bo m’equivoqui, però ara sí q crec s’ha acabat tot. Al final el 155 haurà tingut un dels efectes q buscava: ser nosaltres mateixos q ho liquidéssim, com estem fent molt diligentment. En fi. Salut i Rock’N’Roll”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides