Jordi Sànchez renega ara de les mobilitzacions del 20-S

L'advocat de l'expresident de l'ANC qualifica d'energúmens i gamberros els qui van malmetre els cotxes de la Guàrdia Civil
anc sanchez tv3
anc sanchez tv3

Jordi Pina, advocat de l’expresident de l’ANC i diputat electe de Junts per Catalunya, Jordi Sànchez, ha afirmat que en les mobilitzacions que hi va haver davant de la conselleria d’Economia el passat 20 de setembre “la situació es va escapar i probablement va ser un error no calcular que en lloc de ser una concentració de dues mil persones, doncs hi hagués quaranta mil persones”.

Pina ha afegit, en declaracions a Onda Cero, que en aquesta concentració “hi va haver una sèrie d’energúmens i gamberros que van fer unes actuacions absolutament delictives, com és causar danys als vehicles de la Guàrdia Civil”.

Aquí, Pina ha assegurat que “per descomptat no una, sinó en tres o quatre ocasions, el mateix Jordi Sànchez ha condemnat l’actuació de la gent” que va fer els actes vandàlics.

De fet, l’advocat de Sánchez ha afirmat que “segur que en Jordi no hagués convocat a gent sí s’hagués plantejat que això hagués passat. Doncs evidentment és un error, és un error el que va passar” davant la conselleria d’Economia.

Jordi Pina ha insistit que “Jordi (Sànchez) ha proclamat que la via de la declaració unilateral d’independència no és la via més adequada” per assolir les pretensions dels independentistes, en la defensa que va fer de la seva excarceració aquest dijous davant del jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena.

El lletrat de Sànchez ha explicat que, de fet, per a l’expresident de l’ANC “una condició indispensable per a presentar-se a aquestes eleccions era que en el programa electoral de Junts per Catalunya no aparegués com a programàtic la declaració unilateral d’independència”.

Pina ha reblat que “Jordi Sànchez té un anhel i és que en un futur (Catalunya) pugui ser independent, però no sigui com sigui ni a qualsevol preu“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides