Els alumnes van demanar parlar de l’1-O

Els sis professors de l'institut El Palau han declarat que la idea va sortir dels estudiants
Título de la imagen
Título de la imagen

Els sis professors de l’institut de secundària El Palau de Sant Andreu de la Barca han al·legat aquest dijous davant la Fiscalia que van ser els alumnes els que van plantejar espontàniament un debat sobre les càrregues policials de l’1-O, després d’un minut de silenci en contra de la violència.

La Fiscalia ha obert una investigació per un delicte d’incitació a l’odi i, puntualment en alguns casos, també per amenaces, segons ha explicat als periodistes la directora dels serveis territorials d’Ensenyament de la Generalitat del Baix Llobregat, Núria Vallduriola.

Segons la responsable d’Ensenyament, que s’ha desplaçat a la Ciutat de la Justícia en suport als professors, els docents han contestat a totes les preguntes de la Fiscalia, encaminades a saber quina va ser la seva actuació el passat 2 d’octubre, l’endemà de les càrregues policials per evitar el referèndum il·legal de l’1-O.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides