JxCat diu que Puigdemont serà investit president

No especifiquen, però, amb quina fórmula, si des de Brussel·les o fent-lo tornar a Barcelona
Título de la imagen
Título de la imagen

Junts per Catalunya assegura que Carles Puigdemont ha de ser investit president i que l’Estat no ho pot impedir. A través d’un comunicat, la formació diu textualment que Puigdemont és el gran vencedor de les eleccions del 21 de desembre, tot i que consideren que els comicis eren il·legítims.

Afirmen que no pensen “moure’s del principi democràtic que aquell que ha estat escollit democràticament ha de poder ser investit”.

El mateix document recorda que JxCat deia en campanya que “perquè torni el president, s’ha de votar el president”, i després del 21D ha quedat clar que “la gent ja ho ha fet”. “El que ha votat la gent no ho pot canviar el Parlament”, afirmen, tot i no detallar en cap moment amb quina fórmula volen investir Puigdemont, a distància o aconseguir que pugui tornar de Brussel·les.

Per a JxCat, el dia 21D “l’independentisme va guanyar les eleccions i té majoria absoluta”. “El resultat va ser extraordinari, i ho vam fer amb unes eleccions il·legítimes, en un clima d’excepcionalitat, de violència, de presó i d’exili, i de suspensió de les institucions. El president Puigdemont és el gran vencedor de les eleccions”, remarquen per refermar la seva estratègia d’investidura.*

Per últim, aprofiten per reclamar al govern espanyol que digui “quin dia pensa anul·lar el 155”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides