‘Megamíting’ de JxCat amb 100 punts de connexió

El candidat Carles Puigdemont ha tornat a plantejar la disjuntiva: o guanya ell o ho fa Rajoy
Título de la imagen
Título de la imagen

L’atípica campanya electoral del 21 de desembre de Junts per Catalunya ha abaixat el teló amb un míting final també poc convencional. El denominat ‘megamíting’, que ha congregat un centenar de mítings simultanis en els quals s’ha pogut seguir a través d’una pantalla el discurs del seu cap de llista, Carles Puigdemont.

El president destituït ha insistit en un missatge reiterat al llarg de tota la campanya, plantejant que el 21-D és una disjuntiva entre “la democràcia o la imposició”.

“Hi ha molt en joc, si guanya el país o guanya Rajoy, si torna el 130 president i guanya el president del 155”, ha manifestat Puigdemont per definir uns comicis “imposats per la força”. “A nosaltres no ens fan por les urnes i l’afrontem com la segona volta de l’1-O”, ha definit el president cessat.

Una referència a la jornada del referèndum que ha repetit per fer una comparació amb els comicis de demà dijous: “L’1-O vam protegir les urnes, el 21-D toca protegir les institucions”. “Vam dir que Catalunya decidiria i va decidir”, ha recordat.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari