Puigdemont fa campanya amb l’antiterrorisme

L'expresident planteja quatre recomanacions a la iniciativa del Ministeri de l'Interior #QuéHacerEnUnAtentado
puigdemont catradio bruselas
puigdemont catradio bruselas

A dos dies de les eleccions al Parlament de Catalunya, l’expresident de la Generalitat i candidat de Junts per Catalunya, Carles Puigdemont, ha aprofitat les recomanacions difoses pel Ministeri de l’Interior en el marc d’una campanya informativa sobre què fer en cas d’atemptat terrorista per dir la seva i passar comptes amb el govern espanyol.

En concret, ha divulgat quatre “recomanacions” addicionals a Twitter acompanyant-les amb l’etiqueta creada per la campanya del govern espanyol, #QuéHacerEnUnAtentado. D’una banda, en referència a l’exconseller Joaquim Forn, ha plantejat: “No empresonar el polític que ho gestiona bé”. En segon lloc, tot reivindicant la figura de Josep Lluís Trapero, ha manifestat: “No arraconar al Major que ho soluciona eficaçment”.

En tercer lloc, sobre els contactes de la intel·ligència espanyola amb el cervell dels atemptats del passat agost a Barcelona i Cambrils, l’imam de Ripoll, Abdelbaki es Satty, ha escrit: “No pagar confidents del CNI”. El seu darrer consell és: “No deixar sense munició als Mossos”.

(Visited 67 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari