Santi Vila diu que les lleis independentistes van ser una “absurditat”

L'exconseller d'Empresa assegura que hi ha molts escèptics amb el procés dins del PDECat
Título de la imagen
Título de la imagen

El qui va ser conseller d’Empresa del darrer govern de la Generalitat, Santi Vila, ha declarat que la llei del referèndum i la llei de la transitorietat que va aprovar el Parlament de Catalunya a favor de la independència de Catalunya van ser una “absurditat”.

Vila, en declaracions a El Objetivo de La Sexta, ha assegurat que dins de les files del seu partit, però “no només dins del PDECat“, hi ha molts que són escèptics amb el full de ruta independentista per la seva “inutilitat com es va demostrar a posteriori“.

L’exconseller del darrer executiu de Carles Puigdemont ha afirmat que “jo no marxaré a cap altre partit ni encapçalaré cap mena de llista que no sigui la del meu partit“, afegint que si no canvien les circumstàncies “no tindria sentit” que ell participi en les eleccions del 21-D.

Sant Vila va renunciar al càrrec abans que el Parlament fes la suposada declaració unilateral d’independència, en considerar que la seva “etapa de ser útil al Govern s’havia acabat”.

Vila ha afirmat que ell era partidari de convocar eleccions i assumir-ne els costos polítics, però Puigdemont no.

Vila ha dit que aposta per “un referèndum en els que tots els catalans puguin votar” i que per fer-ho possible és partidari d’esperar al fet que es concretin “les complicitats polítiques per canalitzar aquest conflicte.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides