Quin ens de la ‘Gene’ ha piulat contra Colau?

oriol puig meteocat
oriol puig meteocat

El Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat), empresa pública adscrita al departament de Territori i Sostenibilitat. La piulada, que ja ha estat esborrada, escometia unes declaracions de l’alcaldessa de Barcelona difoses a Twitter per Betevé.

Colau, en concret, havia demanat al govern de la Generalitat destituït que donés explicacions sobre el moment en què es troba Catalunya, i el Meteocat va replicar: “Quan no eres alcaldessa anaves a manifestar-te amb els okupes i ara aplaudeixes manifestacions feixistes a la ciutat d’on ets alcaldessa”.

L’ús d’un compte institucional per llançar retrets polítics ha cridat d’atenció d’alguns usuaris d’aquesta xarxa social, on encara circula la captura d’aquesta reacció. El Meteocat ha tingut com a director els darrers anys Oriol Puig, germà de l’exconseller Felip Puig.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides