Puigdemont i cinc exconsellers reapareixen a Brussel·les

Segons 'El Periódico' i la Sexta, demanaran asil polític
El govern de Carles Puigdemont
El govern de Carles Puigdemont

Carles Puigdemont es troba aquest dilluns a Brussel·les on, segons Catalunya Ràdio i altres mitjans, manté reunions amb els nacionalistes flamencs. Una de les figures destacades, Theo Francken, que és responsable belga d’Immigració, s’havia mostrat obert a la possibilitat que Puigdemont demanes asil polític a Bèlgica, però el primer ministre, Charles Michel, l’ha desautoritzat.

Segons han avançat El Periòdico i la Sexta, Puigdemont i cinc dels seus consellers han anat en cotxe fins a Marsella, des d’on han viatjat a la capital de Bèlgica, país al qual preveuen demanar asil. Els membres del darrer govern de la Generalitat que acompanyen Puigdemont són Meritxell Borràs, Toni Comín, Joaquim Forn, Meritxell Serret i Dolors Bassa. Està previst que tots sis compereguin públicament aquest dimarts.

El diputat de Junts pel Sí Lluís Llach, en aquest sentit, ha piulat a Twitter: “El MHP de la República exiliat és una denúncia contra Ñ [Espanya] davant els estaments europeus, internacionals i ens serva la dignitat de l’1 d’octubre”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides