Trapero alerta que tancar els col·legis electorals provocarà aldarulls

El major dels Mossos demana proporcionalitat al fiscal superior de Catalunya
Josep Lluís Trapero
Josep Lluís Trapero

El màxim responsable policial dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, ha advertit al fiscal superior de Catalunya que complir l’ordre que aquest ha donat de desallotjar, tancar, i precintar els col·legis electorals previstos pel referèndum de l’1-O pot provocar l’alteració de l’ordre públic.

Trapero ha presentat un informe en aquesta línia, aquest dimecres, en la reunió que ha mantingut amb el fiscal superior de Catalunya, José María Romero de Tejada, el responsable del Ministeri de l’Interior per a l’operatiu de l’1-O i coronel de la Guàrdia Civil, Diego Pérez de los Cobos, el cap de la Guàrdia Civil a Catalunya, Ángel Gozalo, i el cap superior de la Policia Nacional, Sebastián Trapote.

El major dels Mossos ha estat al voltant d’una hora presentant el seu informe en una reunió prevista per concretar l’operatiu policial de cara a la jornada de la consulta independentista, i ha estat el primer a abandonar la reunió.

En aquesta, Trapero ha explicat que la policia no només està per complir les ordres de la fiscalia sinó també per garantir l’ordre públic i la seguretat dels ciutadans, i una vegada més ha invocat a la proporcionalitat en l’actuació policial de cara al referèndum.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides