Nova desfeta de Roures als tribunals

El jutge confirma l'arxivament de la querella amb què volia silenciar informacions sobre el 'Fifagate'
rourres cope sep 17
rourres cope sep 17

El fundador i copropietari de Mediapro Jaume Roures ha tornat a perdre un cas als tribunals relacionat amb un intent de silenciar determinades informacions periodístiques. Fa uns anys, la justícia va donar la raó a EL TRIANGLE amb relació a l’escomesa de l’empresari contra una informació sobre els contractes i subvencions que van rebre les seves empreses per part l’Estat central i la Generalitat. Ara, ha donat la raó a Hispanidad.com.

Segons el jutge instructor, Roures va actuar “de mala fe” quan es va querellar per injúries i calúmnies contra aquest diari digital conservador arran de la publicació d’una crònica de l’operació que van endegar la justícia dels EUA i l’FBI contra una filial nord-americana de Mediapro, involucrada en l’escàndol del Fifagate.

La darrera resolució desestima el recurs de reforma i confirma el sobreseïment de la causa. També imposa a Roures el pagament de les costes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides