Atemptat a la Rambla de Barcelona

Un atropellament massiu deixa fins a tretze morts; una furgoneta ha recorregut el passeig central del vial
Título de la imagen
Título de la imagen

Una furgoneta ha atropellat la multitud a la Rambla de Barcelona des de l’inici del passeig, a la Plaça Catalunya, fins al mosaic de Joan Miró (Pla de la Boqueria), un recorregut de més de 600 metres, provocant diverses morts -es parla de tretze- i deixant una trentena de persones ferides. El desplegament policial és de tipus antiterrorista, el que apuntaria a un atemptat terrorista.

L’autor està armat i atrinxerat en un restaurant de la cadena ‘Lluna d’Istanbul’, on té ostatges i està negociant amb la policia. També es buscaria una segona persona.

La furgoneta ha entrat a la calçada de vianants en l’inici de la Rambla, a la confluència amb la plaça de Catalunya i ha recorregut el passeig central, on ha anat atropellant a la multitud, fent ziga zaga per generar el major dany. El vehicle ha quedat abandonat a l’alçada del Pla de la Boqueria, després de xocar contra un dels quioscs de l’artèria.

La Rambla estava plena de gent, en plena temporada alta de turisme. Anualment recorren la Rambla cent milions de visitants. Els ferits han estat derivats als diversos hospitals de la ciutat. Sis estan sent atesos a l’Hospital Clínic, dos d’ells crítics. Sis han recalat a l’Hospital del Mar. Les ambulàncies no deixen de recórrer els carrers adjacents en direcció a la zona de l’atemptat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides