La campanya del ‘sí’ començarà el 15 de setembre

Partits i entitats independentistes presenten a Barcelona els actes pel referèndum de l'1-O
Título de la imagen
Título de la imagen

La campanya unitària d’entitats i partits a favor del sí en l’eventual referèndum d’independència de l’1 d’octubre arrencarà formalment el pròxim 15 de setembre i tindrà vocació de mostrar la “pluralitat” del sobiranisme.

Partits i entitats independentistes han presentat aquest dijous a la plaça del Rei de Barcelona la campanya unitària en favor del ‘sí’ en el referèndum del pròxim 1-O. L’acte ha comptat amb la presència, entre altres, de l’ANC, l’Associació de Municipis per la Independència, representants del PDECat, ERC, Demòcrates, la CUP, el Cercle Català de Negocis, Òmnium, Súmate, Plataforma per la Llengua, sindicalistes d’UGT a favor de la independència i el Comitè Olímpic de Catalunya, entre altres. En total 14 partits i entitats, als quals preveuen que es vagin unint altres organitzacions.

El president de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sánchez, ha presentat avui la campanya unitària en un acte amb la presidenta de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Neus Lloveras, el dirigent d’Òmnium Jordi Bosch, el coordinador organitzatiu del PDeCAT, David Bonvehí, el portaveu d’ERC, Sergi Sabrià, el dirigent de Demòcrates Antoni Castellà i el membre de la CUP Quim Arrufat.

El president de l’ANC ha destacat que serà una campanya “coordinada” amb les entitats i partits independentistes, amb voluntat de mostrar els diferents “accents” del sobiranisme i, en aquest sentit, ha subratllat que la “pluralitat del sí” és el que els farà “forts”. Sánchez ha revelat que la campanya començarà formalment el 15 de setembre a les 00.00 hores i comptarà amb tres grans actes, a l’inici, a la meitat i al final, un dels quals serà a Barcelona.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari