Nova dimissió al Govern català

Maria Pérez Ordoño canvia de plaça en el departament d'Afers Exteriors
Maria Pérez Ordoño
Maria Pérez Ordoño

La sotsdirectora general de Coordinació i de Gestió de Programes de la conselleria d’Afers Exteriors, que dirigeix Raül Romeva, Maria Pérez Ordoño, cessa del seu càrrec.

Ràpidament, el departament ha volgut desvincular el moviment del reguitzell de dimissions i destitucions que es van produint darrerament en el Govern català vinculades amb el procés i l’anunci de referèndum per l’1 d’octubre. Segons la conselleria, es tracta d’un canvi d’ubicació de la funcionària en el departament, i no d’una dimissió.

Però la veritat és que d’uns temps cap aquí no han estat poques les baixes que el procés s’ha cobrat en diferents departaments de la Generalitat. El primer a ser destituït després d’unes declaracions en què va posar en dubte la celebració de l’1-0 va ser el conseller d’Empresa, Jordi Baiget. Poc després van saltar de l’Executiu independentista Jordi Jané (conseller d’Interior), Neus Munté (consellera de Presidència) i Meritxell Ruiz (consellera d’Ensenyament), i Joan Vidal de Ciurana (secretari del Govern).

A ells es van sumar altres alts càrrecs com Albert Batlle (director general dels Mossos), Frederic Aran (director del Servei 112); Juan Antonio Gall (Tribunal de Contractes del Sector Públic), María Jesús Mier (secretària general d’Ensenyament), Antoni Llobet (secretari de Polítiques Educatives) i Xavier Gibert (secretari general de Cultura).

 

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari