El 4 de juliol se sabran els detalls del referèndum

El govern català explicarà els aspectes tècnics i legals de la consulta independentista
Junqueras i Puigdemont en un ple al Parlament.
Junqueras i Puigdemont en un ple al Parlament.

El dimarts 4 de juliol, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el vicepresident del govern català, Oriol Junqueras, donaran a conèixer els detalls tècnics i legals del referèndum independentista que l’executiu català té previst fer pròxim 1 d’octubre.

Es preveu que l’acte serveixi per detallar com el govern català pretén blindar la votació, explicant les lleis que donaran cobertura a la consulta.

Aquest serà el punt de partida d’una campanya de la Generalitat en favor del referèndum independentista que té previst fer actes a 200 municipis catalans.

En aquesta gira informativa, el govern té previst respondre els dubtes que genera la consulta a través de la web Garanties.cat, on es podrà trobar un qüestionari amb 100 respostes sobre el referèndum.

Està previst que l’1 de juliol, tres dies abans de l’acte de Puigdemont i Junqueras, l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) han programat un acte de suport al referèndum.

L’acte es farà al paranimf de la Universitat de Barcelona, i està previst que hi participin representants dels prop de 900 municipis, que ja van aprovar resolucions a favor de 9N, d’un total de 948 que hi ha a Catalunya.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari