Tensió laboral al servei d’ambulàncies de Girona

Els treballadors denuncien coaccions de TSC i es plantegen fer vaga
TSC ambulancies
TSC ambulancies

El comitè d’empresa que representa els treballadors de les ambulàncies a les comarques gironines torna a denunciar coaccions per part de Transport Sanitari de Catalunya (TSC). El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va condemnar aquesta empresa, adjudicatària del servei a Girona i l’Alt Maresme, a restituir la categoria laboral als empleats i a tornar-los el sou.

Tot i que TSC ha acatat aquesta sentència mentre es resol el seu recurs al Tribunal Suprem, ara ha iniciat una negociació per remodelar el servei, amb la intenció de desplaçar treballadors del servei urgent al no urgent, emprant els mateixos mètodes pels quals va ser condemnada, publica el Diari de Girona fent-se ressò de la denúncia dels treballadors.

El comitè d’empresa acusa TSC de mirar d’implementar les mesures mirant, això sí, d’assegurar-se l’aspecte de legalitat: evitant incórrer en els motius esgrimits pel TSJC per condemnar la companyia.

Els treballadors senten amenaçats els seus llocs de treball i es malfien de l’aparent bona fe que expressa TSC. Els pròxims dies es convocaran assemblees a les comarques gironines per votar si els treballadors de les ambulàncies fan vaga.

(Visited 61 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari