El Consorci del Palau no s’afegeix a la Fiscalia en l’acusació a CDC

Creu que Gemma Montull és tan culpable com Millet i el seu pare en el saqueig
Osàcar, declarant als jutjats
Osàcar, declarant als jutjats

L’advocat del Consorci del Palau de la Música, Francesc Claverol, no ha aprofitat la seva intervenció final per afegir-se a la petició de la Fiscalia i acusar Convergència. Malgrat que en un primer moment el Patronat del Consorci va decidir no acusar CDC, la rebel·lió de l’Ajuntament de Barcelona i d’ERC van provocar una nova reunió del Patronat que va ordenar l’advocat que ho fes, però era fora de termini, com va acordar el tribunal. El fiscal, això sí, va recordar-li que en el tràmit d’informe final s’hi podria afegir.

Quan ha arribat el moment, l’advocat -funcionari de la Generalitat- ha mantingut l’acusació a Gemma Montull com a autora del desfalc al mateix nivell que Millet i Montull, desmarcant-se del criteri del Ministeri Públic. A més, ha justificat la seva actuació adduint que havia seguit el criteri del Consorci.

L’advocat de l’Estat, Miguel Bordiu, per la seva part, ha acusat els tres principals acusats d’un delicte fiscal xifrat en 684.000 euros i ha explicat que aquestes tres persones controlaven de forma jeràrquica tots els detalls financers del Palau.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari