Homs perd el seu escó

El diputat convergent anuncia que el Congrés ja ha rebut l'execució de la sentència que l'inhabilita pel 9N
homs ts 9n
homs ts 9n

Francesc Homs ha anunciat que aquest dimecres és el seu darrer dia com a diputat al Congrés. El cap de llista de Convergència ha explicat en una roda de premsa que la presidenta de la cambra baixa, Ana Pastor, li ha comunicat que ja ha rebut l’acte d’execució de la sentència dictada pel Tribunal Suprem sobre la participació d’Homs en l’organització de la consulta del 9N.

Aquella resolució, que el condemna per un delicte de desobediència al Tribunal Constitucional però l’exonera del delicte de prevaricació, l’inhabilita per exercir càrrecs públics durant un any i un mes.

Acompanyat de diputats del PDEcat, ERC i el PNB, l’exconseller de la Presidència ha manifestat que plega “condemnat però feliç”, tot afegint que no és ell el condemnat, sinó tots els que van votar el 9 de novembre del 2014.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides