Millet rumia delatar Convergència

Espera la declaració de Montull abans de fer el pas
felix millet
felix millet

L’expresident del Palau de la Música Félix Millet està meditant, a hores d’ara, si també delata Convergència. Abans, però, esperarà a sentir les declaracions de Gemma i Jordi Montull, segons informa La Vanguardia. Gemma i Jordi Montull estarien negociant amb la Fiscalia explicar que els diners de Ferrovial al Palau eren per al partit de Jordi Pujol i Artur Mas.

A més a més, Gemma Montull ha aportar un excel on s’especifiquen que les retirades de diners en efectiu que feia ella eren per a Félix Millet. Els Montull confien en rebaixar la pena de presó per a Gemma i que ella no hagi de complir la pena en una presó.

Millet decidirà què fa després de sentir dimecres vinent què diuen dues de les persones que el van ajudar al desfalc del Palau de la Música, tant per a les seves despeses personals com per finançar CDC.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides