La CUP reclama al Parlament que denunciï Sánchez-Camacho

Acusen la líder del PP català d'haver mentit sobre el cas de La Camarga en una comissió d'investigació 
alicia sanchez camacho
alicia sanchez camacho

Basant-se en les recents informacions de Público sobre l’autoria de la famosa gravació del cas de La Camarga i en l’article 502 del Codi Penal, la CUP ha instat la Mesa del Parlament de Catalunya a denunciar la presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho.

La CUP assenyala que les revelacions i els àudios coneguts recentment posen de manifest que la dirigent popular va mentir quan va declarar el 10 d’abril del 2015 en una comissió d’investigació parlamentària (la Comissió d’Investigació sobre el Frau i l’Evasió Fiscals i Pràctiques de Corrupció Política), fet que es considera un delicte castigat amb penes de sis mesos a un any de presó, o amb una multa.

Les informacions de Público han evidenciat el paper de Sánchez-Camacho en l’organització del dinar que va compartir a un reservat de La Camarga amb Vicky Álvarez, l’exparella de Jordi Pujol Ferrusola, en particular pel que fa a la captació de l’àudio de la conversa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides