La Fiscalia té clar el benefici injustificat d’Unió

El partit es va aprofitar dels recursos de la Fundació Catalunya i Territori, reitera en el seu informe
duran unio
duran unio

La Fiscalia considera que ha quedat demostrada la responsabilitat civil directa d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC) durant el judici sobre el suposat benefici que va extreure la formació democristiana de la seva fundació afí Catalunya i Territori.

En el seu informe, conegut aquest dilluns, es fa constar novament que Unió, que aleshores presidia Josep Antoni Duran i Lleida, va fer servir els recursos d’aquesta fundació en benefici propi mitjançant l’impagament del lloguer de tres locals i la compra d’aquests immobles a un preu inferior al del mercat.

En aquest judici sobre presumpte finançament irregular, iniciat fa un mes, s’ha assegut a la banqueta dels acusats l’expresident de la fundació i antic alt càrrec de la Generalitat Josep Boqué, pel qual es demanen vuit anys de presó, juntament amb dos exvocals i responsables del grup empresarial IMS, pels quals se sol·liciten 17 anys, un empresari i una persona propera a la fundació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides