El Parlament s’obre a la Campanya pels Sediments

Tots els grups, excepte el PP, es mostren disposats a impulsar una moció per salvar el Delta de l'Ebre
campanya sediments delta parlament
campanya sediments delta parlament

Activistes de la Campanya pels Sediments s’han reunit aquest dijous amb representants de gairebé tots els grups del Parlament (tret del PP, que ha al·legat que havia d’assistir a una comissió), i han obtingut el compromís de la majoria de la cambra per engegar mesures que protegeixin el Delta de l’Ebre.

La causa d’aquests activistes és aconseguir que els sediments que queden atrapats en els embassaments de Mequinensa, Riba-roja i Flix, saturant-los, arribin al Delta, on haurien de dipositar-se naturalment i són fonamentals per impedir-ne la regressió.

La Campanya pels Sediments, en aquest sentit, ha desplegat la bateria d’arguments que recull la moció que volen que s’aprovi al Parlament, impulsada per diversos ajuntaments.

El compromís expressat aquest dijous pels grups parlamentaris és un pas més després que el Congrés dels Diputats hagi aprovat recentment -amb el PP en contra- una proposició no de llei per instar el Govern espanyol a engegar un projecte pilot de transferència de sediments des de Riba-roja.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides