Àlex Crivillé es disculpa per les seves polèmiques declaracions

L'expilot de Seva va afirmar que l'esportista que no tributa en paradisos fiscals "és un burro, així de clar: burro"
Título de la imagen
Título de la imagen

L’expilot de motociclisme Àlex Crivillé ha concedit una entrevista al programa El Suplement, de Catalunya Ràdio, que s’emet durant el matí d’aquest dissabte, 14 de gener, i on ha fet unes polèmiques declaracions. L’expilot de Seva, excampió del món en 500cc, és una de les persones que van aparèixer en els ‘Papers de Panamà‘.

En l’entrevista, Álex Crivillé afirma que “tant de bo canviessin les lleis a Espanya i poder passar els ingressos per l’empresa perquè l’Estat no es quedi amb un 50%. En fi, la fiscalitat és molt alta al nostre país“. De fet, l’expilot, que fa anys va establir la seva residència fiscal a Mònaco, anima els esportistes espanyols a tributar fora d’Espanya, i considera que qui no ho faci “és un burro, així de clar: burro“.

L’expilot de Seva recorda que “els esportistes d’elit espanyols se’n van tots a viure fora d’Espanya. S’ha de tenir en compte que la vida esportiva és curta i l’atleta ho ha de tenir present“. Com a exemple, Crivillé explica que “els que es dediquen al món del motor viuen tots a Andorra, Suïssa, Londres o Mònaco. I em sembla quelcom normal”.

Quan vas pujant esglaons en el teu esport, sempre t’assessoren sobre la manera de fer bé les coses, començant per la manera de gestionar el teu patrimoni“, explica l’excampió, i “et diuen que hem de fer això i allò. D’això no te’n carregues tu, però sí l’entorn que t’assessora, informant de com has de fer les coses”. Aquestes declaracions de l’expilot han provocat un gran rebuig a les xarxes socials.

En les úlitimes hores, Àlex Crivillé s’ha retractat amb una piulada al seu perfil de Twitter: “Vull disculpar-me sobre la forma amb què em vaig expressar ahir. Si hi ha algun burro sóc jo per explicar-me malament. Perquè jo tributo a Espanya!” 

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari