Querella contra la contractació del cantant de Los Sírex a Barcelona Regional

La Fiscalia no veu indicis de delicte en despeses milionàries d'aquesta agència durant el mandat de Trias
cervero sirex
cervero sirex

La Fiscalia de Barcelona no ha trobat indicis de delicte en la majoria dels casos de suposades irregularitats denunciats per l’Ajuntament de Barcelona amb relació a la gestió, durant l’etapa de Xavier Trias com a alcalde, de l’agència Barcelona Regional (BR), que depenia aleshores del regidor Antoni Vives.

Però, segons publica El Periódico, la Fiscalia ha decidit presentar una querella sobre la suposada contractació simulada d’Antoni Miquel Cerveró, cantant de Los Sírex -sobrenomenat Leslie- i exregidor convergent de l’Ajuntament de Barcelona, i també denunciarà la contractació, presumptament irregular, de Jesús Arévalo Bravo, enginyer tècnic a l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Segons revela El Periódico, la resolució de la Fiscalia ubica Cerveró i Arévalo a l’òrbita del grup de CiU i els vincula amb Vives. BR els va pagar 214.612 euros mentre van estar contractats, però la Fiscalia destaca que “resulten completament desconeguts en aquesta entitat, sense que es conegui cap ubicació o treball en aquesta”.

Pel que fa als dos milions gastats entre el 2010 i el 2015 en projectes a l’estranger, descrits per una auditoria com a ruïnosos, la Fiscalia no ha detectat indicis de delicte, per bé que destaca el pèssim resultat econòmic d’aquestes iniciatives. Així mateix, només veu irregularitats administratives en la contractació de determinades empreses, segons la mateixa informació.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari