La pobresa energètica mata

Mor una dona de 81 anys a Reus en un incendi causat per una espelma: Gas Natural li havia talla el subministrament
incendi reus
incendi reus

L’incendi que ha causat la mort a una dona de 81 anys a Reus aquest dilluns va tenir el seu origen en una espelma que utilitzava per il·luminar el seu domicili, donat que feia dos mesos que Gas Natural li havia tallat el subministrament elèctric. La primera hipòtesi dels Mossos d’Esquadra és que es va cremar el matalàs i que la dona, en intentar fugir, va caure a terra. No s’ha esclarit si l’espelma va quedar encesa quan aquesta persona dormia o altres possibles circumstàncies.

Els serveis socials de l’Ajuntament de Reus han explicat que havien concedit una ajuda a aquesta veïna perquè pogués pagar el rebut de l’aigua, però asseguren que ignoraven que no disposava d’electricitat: aquesta persona no havia demanat l’ajuda per aquest subministrament, malgrat que la podria haver obtingut.

L’Ajuntament ha revelat que Gas Natural no va informar del tall d’electricitat a aquesta veïna. L’alcalde, Carles Pellicer (CiU), ha anunciat que portarà el cas a la Fiscalia.

Segons publica El Periódico citant declaracions dels veïns, la víctima d’aquest cas de pobresa energètica vivia amb la seva néta menor d’edat, que en aquell moment no es trobava en el domicili. Els veïns evacuats d’aquest bloc de pisos, ubicat al centre de Reus i afectat pel fum de l’incendi, ja han tornat a casa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides