El Congrés debat la suspensió del calendari d’implantació de la LOMCE

El PSOE demana al ministre Méndez de Vigo que aprovi la subcomissió per parlar del Pacte d'Estat i de la reforma legislativa
Antonio Hernando
Antonio Hernando

Aquest dimarts, 15 de novembre, es debat al Congrés dels Diputats la proposició de Llei presentada pel PSOE en què demana la suspensió del calendari d’implantació de la Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat Educativa (LOMCE).

Antonio Hernando, portaveu dels socialistes a la cambra baixa, ha indicat que el seu partit ha invitat al ple a membres de la comunitat educativa, així com als consellers d’Educació de les autonomies liderades pel PSOE. Hernando ha explicat que s’han introduït noves esmenes a la proposició, que “esperem que es prenguin en consideració“.

D’aquests punts, ha destacat la paralització “immediata” de la possibilitat de segregació en el sistema educatiu finançat amb fons públics; la suspensió de la possibilitat que l’assignatura de religió sigui avaluable; que el nomenament dels directors es faci un altre cop a través dels Consells Escolars; o que es torni a la selectivitat.

El partit socialista ha proposat que el ministre d’Educació, Cultura i Esport, Iñigo Méndez de Vigo, comparegui en la primera reunió de la Comissió d’Educació i Esport, i aprovi la creació de la subcomissió, sol·licitada al costat de C’s, per començar a parlar del Pacte d’Estat i de la reforma legislativa.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari