La CUP decideix el suport als pressupostos de Puigdemont

Els anticapitalistes estan convocats a un consell polític per valorar l'aprovació dels comptes del Govern
Título de la imagen
Título de la imagen

El Secretariat Nacional de la CUP ha convocat per a aquest dissabte, 12 de novembre, un consell polític per valorar amb els militants l’estat de les negociacions que mantenen amb JxSí sobre els pressupostos de la Generalitat del 2017. El consell se celebra a Artés, al Bages, un cop les assemblees territorials hagin valorat el preacord negociat en les últimes setmanes entre la CUP i el Govern.

La CUP ha reclamat a Puigdemont que governi amb “passos clars, per revertir retallades, redistribuir la riquesa i donar passos ferms cap a la ruptura“. En relació a les reunions amb la conselleria d’Economia, la formació anticapitalista ha explicat en un comunicat que “hi ha diverses propostes sobre la taula amb punts de trobada i diferències en alguns aspectes“.

Les reunions amb Economia “continuen” i les negociacions amb JxSí “estan avançades“, asseguren els cupaires, tot i que encara “no hi ha un document tancat“. En els últims dos mesos, la CUP ha convocat dos consells polítics mensuals, és a dir, un més de l’habitual, per assegurar la participació de la militància en la presa de decisions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides