Quin organisme de la Generalitat mima l’empresa dels Sumarroca?

Título de la imagen
Título de la imagen

L’Institut Català d’Oncologia (ICO). Per segona vegada aquesta setmana, el DOGC publica avui dimecres una adjudicació feta per aquest ens, depenent de la conselleria de Salut, a una empresa de la família Sumarroca, imputada en el cas del 3% i el cas Pujol.

En aquesta ocasió, Top Proyectos y Contratas (el nou nom societari de Teyco) ha rebut una adjudicació de 234.215 euros (més IVA) per l’execució parcial de les noves consultes externes de l’ICO. Dilluns passat, el DOGC ja va publicar una altra ajudicació de l’ICO, que té la seva seu a L’Hospitalet de Llobregat, a Top Proyectos y Contratas per 134.143 euros (més IVA). Això és un no parar!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides