‘Divorci amistós’ de la FAES i el PP

El 'think tank' es nodrirà només de finançament privat i no mantindrà lligams formals amb el partit
aznar faes
aznar faes

La Fundación para el Análisis y los Estudios Sociales (FAES), el think tank conservador vinculat al PP, té previst decidir aquest dilluns en la reunió del seu patronat que es divorcia del partit que governa Espanya.

Els problemes econòmics derivats de la davallada de les subvencions públiques i el complicat encaix que aquestes presenten amb el reg privat han precipitat aquesta decisió, que comporta el fet de tallar el vincle jurídic que mantenen la FAES i el PP, revela El Confidencial.

No obstant això, segons la mateixa informació, després d’aquest divorci amistós que dissol els lligams formals persistiran les relacions entre la fundació i el partit, en particular en el vessant doctrinal.

La FAES, fundada per José María Aznar quan encara era president del Govern espanyol, depenia fins ara dels ajuts concedits per l’Estat -n’ha rebut un 30% menys des del 2012-, així com d’aportacions de ciutadans i entitats privades, que ara seran el seu únic suport.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides