Parlon ofereix la presidència del PSC a Miquel Iceta

L'alcaldessa de Santa Coloma no descarta ser cap de cartell al Parlament si és primera secretària
Núria Parlon
Núria Parlon

L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, ofereix la del PSC a Miquel Iceta, i també li ofereix seguir de president del grup parlamentari socialista, en el cas que ella surti escollida primera secretària dels socialistes catalans. Parlon, a més, no tanca la porta a presentar-es com a candidata del PSC als pròximes eleccions al Parlament, de liderar el partit, cosa que li obligaria a deixar el càrrec a l’Ajuntament de Santa Coloma.

Núria Parlon ha fet aquest anunci en una entrevista a l’agència EFE, el mateix dia que Miquel Iceta, actual primer secretari del PSC, presenta la seva candidatura a repetir en el càrrec, en uneixes eleccions en els quals s’haurà d’enfrontar amb Parlon el pròxim 15 d’octubre. Després, el PSC celebrarà un congrés ordinari del 4 al 6 de novembre.

L’alcaldessa de Santa Coloma ha afirmat que si guanya els eleccions a Miquel Iceta, pensa revolucionar l’estructura orgànica del partit, i crear la figura de “l’activista socialista”. En la mateixa entrevista, Núria Parlon ha desgranat els seus plans per a “modernitzar” el PSC, en una ambiciosa reformulació interna que s’estendria donis de la cúpula fins a la mateixa militància, i fins i tot als òrgans interns com són el Consell Nacional, per a fer-els més “oberts” i “horitzontals”.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari