Rita Barberà plega a mitges

L'exalcaldessa de València, imputada per blanqueig de diners, deixa la militància del PP, però no el seu escó al Senat
Título de la imagen
Título de la imagen

L’exalcaldessa de València, Rita Barberà, ha sol·licitat formalment la seva baixa del PP a petició de la direcció estatal del mateix partit. Ho ha fet públic en un comunicat, on Barberà ha expressat la seva voluntat de no dimitir com a senadora, de manera que mantindrà el seu seient a la cambra alta, amb l’escó que li pertoca. “Em mantindré al Senat gràcies a l’aforament de la Llei, en el cas contrari podria entendre’s com una assumpció de responsabilitat”, ha afirmat l’exalcaldessa de València.

Tot just l’endemà que el Tribunal Suprem hagi comunicat la seva decisió d’investigar-la per suposat blanqueig de diners mentre exercia d’alcaldessa a l’Ajuntament de València, Rita Barberà ha decidit demanar la baixa de la militància del Partit Popular “perquè així m’ho ha sol·licitat el PP, i també per donar fe de la meva entrega amb la formació“, ha explicat. “D’aquesta manera evito que ningú s’afori en mi per responsabilitzar-me de qualsevol perjudici, o per amagar els seus resultats polítics i electorals”, ha afirmat Barberà.

Barberà ha assumit que la imputació del Tribunal Suprem pot suposar un greu problema per al Partit Popular, per aquest motiu ha decidit abandonar-lo i començar unperíode de reflexióper prendre la millor decisió possible. L’exalcaldessa ha afirmat que no hi ha motius per plantejar-se dimitir del seu escó del Senat, ja que no existeix cap raó objectiva al respecte, ni tampoc cap decisió definitiva sobre la seva imputació.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari