Nova direcció a l’Agència Tributaria de Catalunya

Olga Tomàs substitueix Teresa Ribas al capdavant de l'organisme
Título de la imagen
Título de la imagen

El secretari d’Hisenda de la Generalitat de Catalunya, Josep Lluís Salvadó, informarà sobre els projectes de futur de l’Agència Tributària de Catalunya (ATC), aquest dimecres al Parlament. Una agència que ara dirigirà Olga Tomàs, després que Teresa Ribas hagi presentat la seva dimissió per encetar una nova etapa professional al costat de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, al capdavant de l’Institut Municipal d’Hisenda.

Olga Tomàs, assumirà les funcions executives del càrrec a partir de l’1 d’octubre, i “recollirà el llegat” de l’anterior directora, per “liderar l’actual procés de desenvolupament competencial i territorial“, així com el seu creixement i reorganització. Tomàs ampliarà en els propers mesos el nombre de seus que té l’ATC a Catalunya, concretament, se faran quinze més.

Tanmateix, es pretén incorporar la finestreta única, per tal de facilitar els tràmits tributaris. La nova directora té previst desenvolupar i executar la transformació digital de l’ATC, i assumir de manera directa les competències pròpies en matèria de recaptació executiva i de gestió de la totalitat dels impostos cedits. L’Agència Tributària de Catalunya vol ampliar les seves competències en els propers mesos. De fet, continuarà amb el pla de redimensionament, que preveu passar d’una plantilla de 350 treballadors l’any 2015 a 800 a finals del 2017.

 

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari