Rajoy no convenç l’oposició

El discurs d'investidura del candidat del PP no agrada ni a Ciutadans
Título de la imagen
Título de la imagen

Els grups parlamentaris de l’oposició al Congrés dels Diputats, tret de Ciutadans i Coalició Canària, no donaran suport al candidat del PP i president en funcions, Mariano Rajoy, aquest dimecres en la primera votació del debat d’investidura, en la que el candidat necessita la majoria absoluta de la cambra per a ser escollit president del govern central. I molt haurien de canviar les coses, perquè divendres Rajoy obtingués l’abstenció del PSOE per aconseguir la majoria simple necessària de la cambra, en la segona votació del debat d’investidura. D’aquesta manera s’han expressat els portaveus dels grups parlamentaris del Congrés dels Diputats a la sortida de la primera sessió del debat d’investidura d’aquest dimarts.

El discurs inicial del debat d’investidura de Rajoy no ha convençut cap dels partits de l’oposició, que han coincidit a dir que el president ha fet un discurs “avorrit i decebedor”, i que s’ha quedat sense explicar quina seria la política del seu govern d’aconseguir-ne la presidència.

Fins i tot, el grup parlamentari de Ciutadans, que ha signat un acord previ amb el PP per votar a favor de la candidatura de Rajoy, a través del seu portaveu Juan Carlos Girauta, després de la intervenció de Rajoy, va afirmar que van trobar a faltar concreció en l’exposició de Rajoy, i que esperaven que en el torn de l’oposició d’aquest dimecres, Rajoy fos capaç de fer un discurs més aclaridor.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari