Artur Mas, de “Rodríguez” a Barcelona

Surt a sopar sense companyia al restaurant japonès Shibui
Título de la imagen
Título de la imagen

No fa bona cara Artur Mas. L’expresident de la Generalitat va anar l’altra nit a sopar al restaurant japonès Shibui, del carrer Urgell de Barcelona, local freqüentat per la ‘jet set’ de Barcelona.

Un lector d’EL TRIANGLE li va fer aquesta foto. Artur Mas està de “Rodríguez”, sense la seva dona, Helena Rakosnik, i va compartir taula amb una parella amiga. El seu posat desmenjat i la seva figura demacrada reflecteixen el profund cansament del “Mesies”, després d’uns mesos de vertigen.

La CUP va vetar la seva reelecció com a Molt Honorable. Ha enterrat Convergència i ha refundat un partit que, de moment, no ha estat inscrit pel ministeri de l’Interior. Per primera vegada, CDC (o com es digui) s’ha quedat sense grup al Congrés i al Senat. I, per postres, Artur Mas està investigat pel 9-N i corre el risc de ser inhabilitat per desobeir el Tribunal Constitucional.

Si hem de fer cas de la imatge, no sembla que fruís gaire de les delícies del Shibui. Aquest restaurant passa per ser un dels millors japonesos de Barcelona, tot i que és propietat de l’empresari català Jordi Magester.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari