Més retards del tren a Catalunya

Un comboi de mercaderies ha descarrilat aquest matí a l'entrada de l'estació de Tarragona
Título de la imagen
Título de la imagen

A les set del matí d’aquest dimecres, 27 de juliol, un tren de mercaderies de la companyia Transfesa ha descarrilat parcialment, a l’entrada de la via sis de l’estació de Tarragona, una zona de vies amb travesses antigues de fusta. L’accident ha provocat retards superiors als 25 minuts a les línies R14, R15 i R16, i a les dues línies de Rodalies metropolitanes RT1 i RT2.

El descarrilament ha deixat limitada la circulació de trens a una sola via. Renfe ha informat a les nou del matí a través d’un missatge de twitter que s’ha restablert la normalitat de circulació a tot el tram afectat. Els tècnics d’Adif han retirat els setze vagons que no han descarrilat per tal d’obrir pas a la circulació ferroviària.

Si bé és cert que s’ha pogut normalitzar el servei ferroviari, aquest incident se suma a la llarga llista de problemes que pateix últimament el sistema ferroviari català. Adif ja ha comunicat que ha obert una investigació per descobrir les causes del descarrilament.

D’altra banda, Rodalies també ha informat sobre una avaria al sistema de senyalització que ja fa dues setmanes que està pendent d’una reparació, situada a Mont-roig del Camp. L’avaria d’aquestes instal·lacions està afectant el transit ferroviari, amb retards de més de 30 minuts.

(Visited 56 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari