Hisenda apunta cap a De la Rosa en el cas d’Oleguer Pujol

Atribueix l'operativa de cobrament de comissions i evasió al financer
Javier de la Rosa
Javier de la Rosa

L’Agència Tributària troba acreditat que el financer Javier de la Rosa i els seus fills Javier i Gabriela van amagar a paradisos fiscals almenys 2,6 milions d’euros procedents, suposadament, de comissions relacionades amb l’operació de compravenda de més d’un miler d’oficines del Santander, vinculada a Oleguer Pujol, publica El Mundo.

Els fills de De la Rosa, en concret, consten com a beneficiaris dels pagaments efectuats per les societats instrumentals ARD Choille VB i Marway BV a Barcem Limited, segons ha determinat la UDEF gràcies als papers de Panamà, ha revelat El Confidencial.

Hisenda, això sí, responsabilitza per primer cop Javier de la Rosa sènior de l’operativa evasora, revela El Mundo. Els diners, apunta la investigació, van passar dels Països Baixos a Panamà i les Illes Verges Britàniques i van anar a parar a Suïssa.

La intervenció dels De la Rosa en l’operació de les oficines del Santander i l’obtenció de comissions per part seva són fets que Hisenda veu contrastats. Així mateix, els investigadors no confien en l’autenticitat de les suposades assessories dels De la Rosa als Pujol. Les sospites apunten cap a pagaments amagats al fisc per serveis que no es van prestar, repartits no només als De la Rosa, sinó també a altres empresaris.

(Visited 67 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari