Aflora la divergència convergent Vila vs. Conesa

Puigdemont aposta perquè el conseller presideixi el consell nacional del PDC, però diversos mitjans digitals donen peixet a la presidenta de la DiBa
santi vila govern
santi vila govern

Una responsabilitat, presidir el primer consell nacional del Partit Demòcrata Català (PDC), i tres candidats per exercir-la: el conseller de Cultura, Santi Vila, l’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès i presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa,i l’exbatlle de Bigues i Riells, Joan Vila. A les rengles de dos d’ells ja s’han ubicat partidaris de pes mediàtic.

Carles Puigdemont ha aparegut en una foto amb Vila que ha tuitejat el mateix conseller. Aquest gest de sintonia, afegit a l’arribada de tots dos junts a la reunió del consell executiu, forma part d’una escenificació de la preferència de Puigdemont, ha confirmat l’entorn del president de la Generalitat.

Els mitjans digitals alineats amb el procés -regats, per cert, amb la publicitat de la Diputació de Barcelona-, semblen arrenglerats, en canvi, amb Conesa. L’alcaldessa de Sant Cugat i presidenta de la Dipu ha disposat els darrers dies d’espais força significatius per explicar-se en les planes digitals gràcies, principalment, a algunes entrevistes.

Les primàries per triar la direcció del PDC, el partit successor de Convergència, se celebren els dies 22 i 23 d’aquest mes de juliol.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari