Amb els pixats al ventre

Els mossos que vigilen la casa del president Puigdemont denuncien que no tenen un lloc on fer les seves necessitats, entre altres condicions precàries
Título de la imagen
Título de la imagen

El Sindicat Autònom de Policia (SAP) ha denunciat que els agents dels Mossos d’Esquadra que vigilen el domicili del president Carles Puigdemont pateixen condicions de treball precàries, fins al punt que no disposen ni d’una dependència on fer les seves necessitats “més bàsiques”.

Fonts de Presidència de la Generalitat asseguren que les deficiències que pateixen aquests agents de la demarcació de Girona quedaran solucionades aquest 1 d’agost, quan preveuen haver instal·lat un mòdul al costat de la llar del Molt Honorable. Segons el comunicat d’aquest sindicat, però, anteriorment s’havia promès que el 15 de juliol s’hauria acabat amb condicions que titllen de “llastimoses” i “tercermundistes”.

El SAP també assenyala que els agents que vetllen pel president no tenen un espai habilitat específicament “per realitzar la protecció en unes condicions mínimes per a la seva pròpia seguretat”. El passat hivern, exposa, “els agents van haver de fer malabarismes per poder instal·lar una estufa per no passar fred i, arribada l’època estiva la calor és dramàtica”. Aquests mossos han dut a terme la seva tasca tancats dins d’una furgoneta.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari