Els Sumarroca reparteixen querelles

La família investigada per casos de corrupció, i vinculada a CDC i als Pujol, ataca els mitjans de comunicació
Carles Sumarroca pare i fill
Carles Sumarroca pare i fill

La família Sumarroca ha engegat una campanya de querelles contra diferents mitjans de comunicació, que han tret a la llum pública els casos de corrupció, vinculats al cas Pujol i al cas del 3%, i que han afectat aquesta família d’empresaris catalans. Casos que han provocat la detenció de diversos membres del clan familiar.

Els casos de corrupció que esquitxen els Sumarroca, els vinculen amb Convergència Democràtica, el seu fundador Jordi Pujol, i la família d’aquest darrer. Una de les querelles presentada és contra Economía Digital, diari online al qual els Sumarroca els ha demandat per 100.000 euros, per un article publicat a finals de l’octubre del 2015. En l’article s’explicava la investigació judicial contra l’empresa Teyco, per casos de corrupció.

L’altra querella és contra Crónica Global, en el que les dues de les Sumaroca, Mercè Sumarroca Moltó i Pilar Sumaroca Dachs, demanen indemnitzacions que van des dels 350.000 euros, contra aquest diari digital, per haver explicat les relacions de la família, amb el poder, en especial CDC i la família Pujol.

En tots dos casos, els directors dels dos mitjans defensen el dret a la llibertat d’expressió i el dret d’informació dels ciutadans, per haver publicat els articles sobre la família Sumarroca, i adverteixen que seguiran informant de tot allò que sigui noticiable referent a aquesta família.

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari