TV3 menysprea Federalistes d’Esquerres

Encara esperen que la direcció de TV3 demani disculpes per les burles que va dedicar Empar Moliner a Manuel Cruz
Título de la imagen

TV3 ignora sistemàticament totes les activitats de Federalistes d’Esquerres. L’associació que agrupa els partidaris progressistes de l’organització federal d’Espanya encara esperen que la direcció de TV3 demani disculpes per les burles que va dedicar Empar Moliner a Manuel Cruz, que aleshores n’era president, al programa matinal de la cadena autonòmica.

Per això, aquest dissabte, els assistents a la primera escola d’estiu organitzada per Federalistes d’Esquerres, conjuntament amb Economistes davant la crisi, van veure amb sorpresa com entrava un equip de TV3 a la sala de la seu de Comissions Obreres de Catalunya, a Barcelona, on s’estava celebrant aquesta trobada. Els periodistes van realitzar alguns enregistraments de la primera taula rodona de l’escola d’estiu i, en acabar la sessió, van entrevistar un dels ponents, el president del Cercle d’Economia, Anton Costas.

Per la nit, quan van veure el Telenotícies, es van adonar que res no ha canviat a TV3 en relació a Federalistes d’Esquerres. L’informatiu nocturn de la televisió autonòmica va emetre les respostes que Costas havia donat a preguntes relacionades amb l’impacte del Brexit en l’economia espanyola. De fons es veia un cartell de Federalistes d’Esquerres, però de l’escola d’estiu d’aquesta entitat, ni una paraula.

Els tertulians de TV3 podran continuar dient que el federalisme no existeix.

L’universitat d’estiu de Prada es celebrarà aviat. Els periodistes que cobriran per TV3 la informació d’aquesta trobada segur que fa setmanes que ja s’han acreditat.

(Visited 45 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

AVUI DESTAQUEM

Feu un comentari