CDC titlla l’operació Termyca de circ i atac

Francesc Sánchez acusa Fernández Díaz de voler desestabilitzar la refundació del partit
Título de la imagen
Título de la imagen

“El ministre actua més com a director d’un reality show que com a ministre d’un país democràtic i de dret”, ha declarat el coordinador de règim interior de Convergència, Francesc Sànchez, sobre el titular d’Interior, Jorge Fernández Diaz, com a reacció a l’operació Termyca, engegada aquest dimarts i centrada en els tractes de diversos ajuntaments amb la consultora Efial.

Per a Sànchez, les actuacions de la Fiscalia Anticorrupció seran sospitoses d’haver-se dirigit contra CDC i el procés sobiranista mentre Fernández Díaz encapçali Interior, per bé que ha diferenciat les actuacions de la Justícia i de la Guàrdia Civil de la de “gent de l’aparell de l’Estat que intenta fer mal a CDC”. Assenyala que s’ha muntat un “circ” per fer mal els convergents quan estan a punt de refundar el partit: “no és cap casualitat que hi hagi una operació així la mateixa setmana que el partit celebra el seu congrés”.

El Ministeri de l’Interior, troba el dirigent convergent, “s’ha convertit en una cova de conspiradors des d’on es fan ingents esforços per destruir CDC pel simple fet de pensar diferent”.

Per la seva part, el Govern de la Generalitat, mitjançant la portaveu Neus Munté, ha atribuït al ministre Fernández Díaz l’autoria intel·lectual de l’operació.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari