Màxima pressió perquè la CCMA no intenti empresonar un treballador

La prostesta es trasllada al Parlament la vigília del judici oral
no empresonis
no empresonis

La protesta dels treballadors de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) contra la direcció d’aquest ens públic ha arribat al ple del Parlament de Catalunya aquest dimecres. Portant samarretes amb el lema “No empresonis el meu company”, han fet un últim intent per doblegar la voluntat de la CCMA, que demana set anys de presó per a Gustau C., al qual acusa d’haver filtrat sous i plans d’un ERO.

El comitè d’empresa de TV3 ha organitzat protestes i aturades, la darrera de les quals aquest dilluns. La seva causa ha rebut el suport de la Federació de Sindicats de Periodistes Europeus (FEJ) i també de la Federació de Sindicats de Peridistes espanyola. Aquestes són les darreres mobilitzacions per fer que la CCMA s’estigui d’acusar Gustau C. perquè està previst que el judici oral comenci a la Ciutat de la Justícia aquest dijous.

La CCMA ha contractat un dur advocat extern perquè assumeix l’acusació particular, Wenceslao Tarragó, que va assumir la defensa de tres dels acusats del cas Stroika (la brutal agressió d’un menor de 16 de anys el març de 2011 a Manresa), la dels agressors del Bada Bing (un equip de futbol format per immigrants) o la d’un skin head acusat d’apunyalar un okupa a Gràcia el 2004, entre altres casos mediàtics.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides