Mikimoto es queda fora del Senat

En Comú Podem es consolida com la primera força política de Catalunya
Título de la imagen
Título de la imagen

Amb l’escrutini de les eleccions d’aquest 26-J pràcticament acabat, la plataforma En Comú Podem ha ratificat la victòria assolida el passat 20-D i es manté com la primera força política de Catalunya, amb 12 diputats. La coalició encapçalada per Xavier Domènech és l’opció més votada a les demarcacions de Barcelona i Tarragona.

Per la seva banda, Esquerra Republicana (ERC), que ha quedat en segona posició en el conjunt de Catalunya amb 9 escons, ha fet el seu particular ‘sorpasso’ i ha guanyat Convergència Democràtica en els feus històrics pujolistes de Girona i Lleida. Tot i que el polèmic alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha aconseguit l’acta de diputat per la demarcació de Tarragona, el seu partit, CDC, ha quedat en una patètica cinquena posició.

Un altre candidat convergent que ha patit una sonada bufetada a les urnes és Miquel Calçada (Mikimoto), que optava a sortir elegit senador per la demarcació de Barcelona i que s’ha quedat amb un pam de nas. Durant aquesta campanya, Mikimoto ha estat una de les ‘vedettes’ més passejades de Convergència per mirar d’atreure el vot dels electors catalans.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides