Miquel Calçada, al Senat

Francesc Homs ha proposat al periodista com a cap de llista del partit a la cambra alta
Título de la imagen
Título de la imagen

El candidat de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) a les eleccions generals del 26-J, Francesc Homs, a proposat al periodista Miquel Calçada com a cap de llista del partit al Senat. “He proposat a CDC que Miquel Calçada encapçali la llista del Senat com a independent. Patriota, persona de compromís i gran referent“, ha anunciat Homs al seu compte personal de twitter.

Ara, el dirigent de Convergència haurà d’esperar a què el consell nacional de la formació aprovi aquest diumenge les llistes del partit al Congrés i al Senat. Cal recordar, però, que a les darreres eleccions generals del 20-D, el cap de llista de Democràcia i Llibertat al Senat va ser Miquel Àngel Escobar, que no va sortir elegit i actualment és delegat del Govern a Barcelona.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides